https://track.adform.net/C/?bn=72748028

DMH van 16

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/_cHIEHvQouI” autoplay=”yes”]

Sveriges i särklass häftigaste och mest välutrustade transportbil.

Sveriges i särklass häftigaste och mest välutrustade transportbil är sprängfylld med verktyg och massor av måste-prylar, med ett sammanlagt värde av 600 000 kronor exklusive moms.

DMH Van är i grundutförande en av mellanklassens populäraste bilar och heter Ford Transit Custom Sportvan – som under vintern förvandlats från en lätt transportbil i standardutförande till en unik hantverkskärra med prylar och utrustning som minst sagt sticker ut. Frontbild DMH-Van DMH Van kan bli din på två sätt. Antingen budar du hem bilen på vår liveauktion direkt på Nordbyggsmässan, den 8 april, från klockan 13:30. Du som ska besöka Nordbygg kommer att kunna spana in DMH Van den 5–8 april, där den kommer att vara uppställd i huvudentrén. Du som inte har tänkt besöka mässan kan redan nu börja buda på bilen på nätet på www.tovek.se.

 

DMH-Van, grill och lyktor

Men vi nöjer oss inte med att locka med en bil fullproppad med verktyg utan slår även ett slag för kampen mot prostatacancer. 20 procent av auktionspriset går direkt till Prostata-cancerförbundet, så du som köper DMH Van gör även en insats för prostatacancerforskningen. – Det är viktigt för oss att sponsra Prostatacancerförbundet, vilket vi på Ford gör sedan tidigare. Det är förstås också kul att visa upp en av våra bilar i denna typ av miljö där bilen pimpas fullt ut, säger Mikael Antonsson, försäljningschef Ford Sverige.

DMH-Van#3.1

Tillsammans med bilinredningsföretaget System Edström och Infra bilinredning samt några av branschens ledande leverantörer har DMH utrustat bilen med verktyg och utrustning som ger de flesta hantverkare mer än vad de någonsin kunnat drömma om. Utrustningen är vald med omsorg och kommer att passa en universalgrupp av olika hantverksyrken. System Edströms innovativa inredning sticker definitivt ut och lyfter bilen rejält. Bilen har i övrigt en inredning med många lådor och hyllor anpassade för maskinlådor (systainers), småsaker och elhandverktyg.

 

En av prylarna som höjer bilens värde och funktionalitet är den smidiga, invändiga kranen Easy Load 250, som kan användas på flera sätt.
– Kranen är specifikt anpassad för skåpbeklädda bilar och kan användas för att lyfta in och ut tunga saker med stor precision.

Fjärrstyrda kranlyften Easy Load 250

Easy Load 250 är fjärrstyrd och specifikt anpassad kranlyft för skåpbeklädda bilar och kan användas för att lyfta in och ut tunga saker med stor precision. Kranen klarar lyft upp till 250 kilo.

DMH-Van #4

DMH Van är proppad med verktyg från Milwaukee till ett värde av cirka 75 000 kronor.

Batteridrivet från Milwaukee. DMH Van är proppad med verktyg från Milwaukee till ett värde av cirka 75 000 kronor. Här är kommer ett axplock; elhyvel, vinkelslip, cirkelsåg, mutterdragare, borrhammare, minitigersåg, borrmaskin, slagskruvdragare, arbetsradio, kap-och geringssåg, dammsugare, lasertermometer, tigersåg, fogpistol, sticksåg, borrmaskin, fettpistol, inspektionskamera, plåtsax, multiverktyg, batteriladdare, batterier 12/18 volt.

DMH-Van#6Bilen innehåller även en unik mobil kraftkälla, Clayton LPS,  som laddas upp via 230 volt eller via bilens generator direkt via 12-voltsuttaget. Clayton LPS ersätter elverk och converters och har ett inbyggt lithiumjonbatteri på 100 Ah. med en effekt på 1500 watt. Den är mobil om du vill ta med den till båten eller sommarstugan.

 

Verktyg från Bahco

Verktyg från Bahco. Några av Bahcos best-of-verktyg är hylsnyckelsats S108, hålsågsset 3834-SET-86 och den elektroniska momentmätaren IZO-DAG. Totalt ingår ett 80-tal olika verktyg/satser.

ITW:s storsäljare

Vi kan också sukta med ITW:s storsäljande batteri- och gasdrivna spikpistol Paslode IM90i samt tryckluftsdriven dyckertpistol med kompressor.

Från Hella kommer blixtljus och varningsfyr, som inger respekt i mörkret.

Den senaste LED-tekniken. Från Hella kommer blixtljus och varningsfyr, som inger respekt i mörkret. QPax takbåge ser till att belysningen sitter fast. Takräcke från Thule med tillhörande steghållare.

Backkamera/navigator
De senaste i raden av produkter som förtjänar att kallas X-travaganza är en backkamera med tillhörande skärm och GPS. Backkameran är kompakt och enkel att efterinstallera i bilar som saknar backkamera. Navigatorn är yrkesanpassad och har en separat ingång för backkamera. DMH-Van#15 Hela kitet heter Truckmate Pro S8000 DVB-T digital TV och är fullspäckad med innovativa funktioner. LCD-skärmen är i måttet sju tum och underlättar genom att visa eventuella hinder som vikt- och höjdrestriktioner för rutten. Men det coolaste med skärmen är att den är oerhört flexibel, eftersom den är mobil, har batteripack och inbyggd digital-tv mottagare går den att lyfta ur bilen och ha som tv på bygget eller på landstället. Så länge du har mottagning för det markbundna nätet kan du se på Kanal 1, 2, TV4 och TV6. Truckmate Pro har många nya funktioner som till exempel korsningsvy, körfältsassistans, navigation med vägkorsningsnummer och din rutt med mera. I navigatorn går det att skapa en rutt baserad på vilka egenskaper ditt fordon har. Knappa in din bils storlek, vikt och typ av last så räknar systemet ut den bästa och säkraste vägen utifrån dina aktuella förutsättningar.

Mak Stone 5 från OCL Brorssons.

Mak Stone 5 från OCL Brorssons. Ingen transportbil är komplett utan lyxiga fälgar.

T.V. Invertera Pure Sine Wave 1000 W. T.H. Calix batteriladdare BC1207

T.V. Invertera Pure Sine Wave 1000 W. Omvandlar 12 volt till 230 volt för att du ska kunna ladda allt från mobiltelefon till elhandverktyg direkt i bilen. T.H. Calix batteriladdare BC1207. Ett batteri-laddarsystem för att aldrig sakna ström, snyggt installerat av Tomas Karlsson på Infra bilinredning

Kupévärmaren KG Knutsson.

Kupévärmaren KG Knutsson. Strömsnål och anpassar sig snabbt till omgivningen

DMH-Van#20

DMH-Van#22

DMH-Van#21

SKRIVEN AV
Helene Loewinski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.