https://track.adform.net/C/?bn=72748028

DMH testar världens första batteridrivna klyvsåg

Se filmen från när DMH testar DeWalt klyvsåg DCS 7485

Klicka på bilden för att läsa testet.

Det är nästan exakt ett år sedan DeWalt lanserade sitt FlexVolt-batteri som framförallt är framtaget för deras nya 54-voltsmaskiner, men som också är kompatibelt med 18-voltsmaskinerna i XR-serien. Sedan dess har det skrivits spaltkilometer i branschtidningar om denna batteriplattform. Däremot har det inte varit samma skriverier om det som faktiskt gör själva jobbet, nämligen DeWalts maskiner på 54 volt. Där har DMH varit relativt ensamma om att både skriva och testat dem. I DMH nummer 2-2017 testade vi deras kap- och gersåg som imponerade stort när det gällde powern.
Den här gången har vi tagit in DeWalts 54 volts klyvsåg för test, vilket var den maskin som stack ut mest av alla 54-voltsmaskiner när vi provkörde den vid DeWalts pressvisning förra året.  Skillnaden då mot nu var att vi inte hade möjlighet att testa den under en längre tid i olika dimensioner och material. Men det har vi haft nu. Imponerar den lika mycket nu som då? Svaret på den frågan är ja! 
SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER TESTER

VISA FLER