DMH testar arbetsbyxor

Smaken är förstås som baken när det kommer till val av kläder i allmänhet, och kanske i synnerhet när det kommer till arbetsbyxor. DMH har trots allt valt att testa de bästa modellerna som finns på marknaden idag, från leverantörerna som gör byxor för proffsen.

Byxorna har testats av Pirre och Mackan i deras riktiga arbetsmiljö och har bedömts utifrån ett antal olika parametrar. Pirre och Mackan ligger inte på latsidan. Bland annat har Pirre setts i TV-rutan som den Nya Arga Snickaren. Båda är dessutom med och snickrar i Sommar med Ernst. Förutom detta är det fullrulle med andra bygg- och snickarprojekt, en egenproducerad Youtube-serie samt andra intressanta uppdrag i media. Därmed var de det givna valet när det kommer till att testa arbetsbyxor – byxorna har testats hårt och väl! Modellerna som har skickats in är rekommenderade och noga utvalda av respektive leverantör. Parametrarna vi har bedömt efter är:

➔ Passform

➔ Hur är de i storleken? Alltså långa/korta, små/stora osv. 

➔ Lätta/tunga

➔ Hur byxorna känns i materialet

➔ Funktioner, alltså fickor för verktyg och diverse osv.

➔ Knäskydd – Sitter de på plats?

➔ Dragkedja eller knappgylf? Hur fungerar lösningen?

➔ Midja – Sitter byxorna på plats?

➔ Moderiktig

Läs hela testet här.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER