Tävling! Vinn arbetslampor från Philips!

Uppdaterad 2015-10-10: Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd

DMH tävlar ut fina Philips arbetslampor, värde ca 4000 kronor!

Philips Penlight Premium Gen2: kombinerar både högkvalitativt inspektionsljus och fokusljus. Nytt aluminiumhölje och skydd mot kemi- kalier/vatten/damm i en enda smidig penna. Ett riktigt allt-i-ett-verktyg!

Philips högeffekts-LED-pannlampa: är perfekt vid arbete som kräver fria händer. Huvudet går att vrida i 90 grader. Med ljuslägena Eco & Boost och den vida spridningsvinkeln får du en optimal belysning när du arbetar.

Det flerriktade ljussystemet är en allt-i-ett-belysningslösning för arbe- tet som representerar en ny genera- tion inspektionslampor för yrkesbruk. De tre riktbara modulerna är robusta och handsfree och ger maximal sikt utan skuggor.

Hur?
Du löser korsordet i DMH #8-2015 (kan även laddas ned här) och när du får fram ”nycklarna” i de mörka fälten registrerar du dina svar här nedan. Av de rätta bidragen dras en vinnare som kontaktas per mail eller telefon senast 5 dagar efter avslutad tävling.

Tävlingen pågår från 14:e september till och med den 10:e oktober.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

1 kommentar

  • Profilbild pierre skriver:

    Tja DMH!

    Där det går att ladda ner orsordet ligger det gamla korsordet kvar och inte det nya som antyds vara rätt i texten.
    OCH
    dessutom är tävlingsperioden inte den rätta för det nuvarande korsordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER TÄVLINGAR

VISA FLER