DMH sökare säljare

DMH är i en expansiv fas där vi både lanserat nya systertidningar och event, därför söker vi nu minst en säljare till för att hinna bearbeta och ta hand om både nya och befintliga kunder.

Du behöver inte ha erfarenhet från media, men kravet är att du har säljerfarenhet och är självgående med ett jäkla driv. Arbetar du som säljare inom byggbranschen redan idag är det en fördel då du förhoppningsvis har koll på både leverantörer och återförsäljare. Egna initiativ och kreativitet värderas högt då vi inte vill, eller kan, stöpa alla i samma form. Vi kan vi garantera dig ett attraktivt och omväxlande arbete där du kommer få jobba med branschens bästa tidningar. Våra fräscha lokaler ligger i Solna Business Park med spårvagn och buss runt hörnet.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss omgående!

Skicka din ansökan till:
Peter Hedengran, info@projektmedia.se eller ring 08-510 608 91


Projektmedia är ett förlag som ger ut DMH – Den Moderna Hantverkaren, DMV – Den Moderna Verkstaden, DMG – Den Moderna Grönytan samt tidningen IT.Branschen. DMH vänder sig främst till företagare inom hantverkssektorn, DMV skriver för svenska fordonsverkstäder och DMG är tidningen för alla grönyteproffs.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER