Distansförhållande

Enklare hantering av iLOQ-nycklar med Digitala Nyckelskåpet.
Distansförhållande

Läste du vårt reportage om huvudnycklar i förra numret av DMH så vet du hur kostsamt det kan bli när viktiga nycklar kommer på drift. Ett stort steg mot en sund hantering av viktiga nycklar ett system som iLOQ och det digitala nyckelskåp som av nyligen lanseras Samuelsson & Partner. iLOQ både ser ut, och fungerar som ett traditionellt lås med en nyckel och en låscylinder. Skillnaden är att alla nycklar ser likadana ut, och kan programmeras för en viss behörighet.

Med Digitala Nyckelskåpet är det numera möjligt att lämna ut iLOQ-nycklar på distans. Efter att entreprenören eller budet identifierat sig med mobilt bank-ID skickas en kod till nyckelskåpet. Efter att nyckeln kvitterats elektroniskt programmeras den med rätt behörighet på distans via en ”hotspot” bredvid nyckelskåpet. När uppdraget är klart avprogrammeras nyckeln och sätts tillbaka i nyckelskåpet. Kommer en nyckel bort, spärras den och kan inte användas.

Läs mer på www.samuelssonpartner.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.