Direkt till molnet

Tre trådlösa nya givare från Celsicom
Direkt till molnet

Celsicom är ett av marknadens mest flexibla och användarvänliga fjärrövervakningssystem för mätapplikationer. Tack vare smart teknik som överför mätvärdena till molnet kan du enkelt följa utvecklingen i din mobil, surfplatta eller på din dator. Nu utökar Celsicom sortimentet med en trio av trådlösa givare för övervakning av betongtemperatur, fuktkvot i träkonstruktioner och analogsignaler.

Celsicom TC502T har två externa TE-kontakter för anslutning av termoelement typ T och används till övervakning av temperaturer vid gjutning av betongplattor eller differenstemperaturer i värmesystem med tur- och returledningar.

Celsicom A501 är en trådlös givare för anslutning av analogsignaler som 0–10 V eller 4–20 mA till vilken du också kan ansluta en mängd andra givare med analoga utgångar, exempelvis för CO2, tryck eller flöde.

Celsicom MC501 levereras med kabel och två krokodilklämmor och används för mätning av parametrar som fuktkvot och temperatur exempelvis vid avfuktningsprocesser i träkonstruktioner. Mer information hittar du på www.nordtec.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER