Digital våg för enklare påfyllning av köldmedium 

Digital våg för enklare påfyllning av köldmedium 

Jobbar du som kyltekniker borde du gissningsvis vara intresserad av att ta arbetsmomentet påfyllning av köldmedium ”till en helt ny nivå”. Det är nämligen precis vad Testo menar att du kan göra med den här digitala lösningen.  

Köldmediumvågen testo 560i kopplas upp direkt mot mobilen via Testos app (alternativt ett av Testos digitala manometerställ). Därefter är det bara att välja önskat målvärde utifrån vikt eller överhettning/underkylning. Sedan sköter systemet resten, och fyller automatiskt på med exakt rätt mängd köldmedium.

Upp till 100 kg köldmedium kan vägas med en noggrannhet på ± 10 gram. Som tillval finns även en smart magnetventil säkerställer att köldmediet pulserar in i kyl- eller värmepumpssystemet, vilket gör att mediet i möjligaste mån stannar kvar i gasform.

Läs mer på www.nordtec.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.