Diamantkapklingor från Bihui

Diamantkapklingor från Bihui

Godisregn här från Bihui, som rullar ut en hel kvartett kompetenta 125 mm diamantkapklingor för ett stort antal arbetsuppgifter. Vi tar en snabb titt. 

Bihui B-Master är en segmentmönstrad klinga med förstärkt centrumhål och 50 mm dubbelfläns i första hand avsedd för granitkeramik. Bihui B-Fast är en “W-mönstrad” klinga för tjocka plattor upp till 20 mm och material som granitkeramik, granit och hårdare natursten. Fatboy Slim, förlåt Bihui B-Slim, är en slät klinga med förstärkt centrumhål och 70 mm dubbelfläns som är särskilt anpassad för tunna (6-8 mm) plattor av granitkeramik, kakel och klinker. Och till sist då: Bihui Super Thin, en segmenterad klinga för snabba och fina snitt i plattor av natursten och granitkeramik. Mer info om de nya klingorna hittar du på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.