DEWALT rullar ut slitstarka förvaringslösningar

DEWALT rullar ut slitstarka förvaringslösningar

Bekväma verktygslösningar, OM man med ”bekväma” menar annat än den traditionella verktygslådan, ligger verkligen i tiden just nu.

DEWALT:s nya lösningar på området är perfekt för dig som jobbar mycket på resande fot, som har många arbetsuppgifter av karaktären ”snabba servicejobb” på agendan – eller bara är sugen på ett mer bekvämt och ergonomiskt sätt att transportera dina arbetsredskap.

Det nya ”mjuka” sortimentet omfattar en större förvaringsväska (DWST82990-1) som rymmer 30 kg, en öppen verktygsväska med aluminiumhandtag (DWST83403-1) med samma kapacitet samt en mindre förvaringsväska i halvstorlek (DWST81690-1), som också kan bäras som ryggsäck.

Samtliga är tillverkade i slitstarkt 1200 denier polyestertyg, med dubbelförstärkta fickor för allt du kan tänka dig i verktygs- och tillbehörsväg, samt ett vattentätt PVC-bottenskydd som garanterat håller fortet mot elementen.

Läs mer på www.dewalt.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.