Det svenska stålet biter

Punktsvetsade blad och sågblad i bimetall i nytt tillbehörssortiment från Bacho
Det svenska stålet biter

Godisregn för dig som sitter på en av Bahcos multimaskiner, eller kanske funderar på att köpa in några stycken. Lagom till sommarens landar nämligen ett helt nytt sortiment från den svenska verktygstillverkaren med sågande och kapande tillbehör hos återförsäljarna. Samtliga givetvis utrustade med Starlock-fäste för smidig anslutning till de flesta vanliga multiverktyg.

Bland de nya tillbehören kan nämnas en segmentklinga i hårdmetall med punktsvetsat fäste för klinkerfog och jobb i hörn och kanter (ett kostnadseffektivt alternativ till dyra diamantverktyg), en segmentklinga i hårdmetall för klinkerfog och rengöring/omarbetning av fogar och porösa byggmaterial, ett knivblad i höglegerat kolstål med tre skärytor för mattor och andra mjuka material samt ett knivblad i höglegerat kolstål för silikon, mjukt kittmaterial och separering av isolerglasdelar.

Läs mer på www.bahco.com/se_sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.