https://track.adform.net/C/?bn=72748028

De blev årets mest rekommenderade hantverkare

Antalet tävlingar, galor och kvalitetsstämplar i bygg- och hantverksbranschen ökar allt mer och i förra veckan avgjordes den purfärska tävlingen ”Sveriges mest rekommenderade hantverkare” -  där vinnarna fick en bil.
De blev årets mest rekommenderade hantverkare

Av de nästan 200 nominerade företagen var det Erika Tak & Bygg AB i Stockholm som knep förstaplatsen i tävlingen med 250 röster. De röstades fram till vinsten av sina kunder i tävlingen som anordnades av rekommendationsföretagets redo tillsammans med Renault. Röstningen skedde på Reco:s hemsida, och förstapriset var en Renault Trafic.

– Det känns helt underbart. Det var väldigt oväntat, det var inget vi gick och tänkte på eller planerade för, säger Erika Poskute.

Hon är tillsammans med sin sambo Jacob Tymofeyey ägare av takfirman, och hon ser bara positiva aspekter av att fler och fler företag ansluter sig till olika rekommendationsföretag.
– Eftersom vi är hantverkare är det bra att det finns en sådan tjänst som reco där man kan se företagen och kollar vad det är. Man kan se att de är bra, säger hon.

Men smakar det så kostar det. Erika Tak & Bygg betalar för en plats på Reco som ger dem ett övertag från de företag som inte betalar. De kan bland annat ge mer information om sitt företag och ladda upp bilder, samt att garanterat få in förfrågningar.
– Man tecknar ett avtal med Reco som man betalar för. Man behöver inte betala men om man gör det får man in förfrågningar. Det hade nog inte gått om vi inte varit med i reco, det är en bra tjänst, säger hon.
Trots att vinsten var oväntad så har Erika Poskute och hennes kollegor arbetat för att deras kunder ska rösta på dem.
– När vi fick reda på att vi hamnat i final la vi ut det på hemsidan och uppmuntrade våra kunder att gå in och rösta på oss. Vi mailade även både gamla och nya kunder, säger hon.

erika-tack-och-bygg

Erika Poskute och Jacob Tymofeyey.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.