Dammfritt på jobbet – luftrenare med HEPA 13-filter

Dammfritt på jobbet – luftrenare med HEPA 13-filter

Med dödliga, och svårupptäckta, sjukdomar som stensdammslunga, lungcancer och KOL som potentiella följder är riskerna vid exponering för damm på jobbet definitivt inget att ta lättvindigt. Särskilt inte för dig md jobb som slipning, borrning, kapning eller bilning på agendan. Lägg till detta problem orsakade av andra partiklar som svetsrök, asbest och sporer. 

För mindre till medelstora arbetsplatser är de här robusta och HEPA 13-utrustade luftrenarna från Jerneviken-Levanto-Midhage definitivt en vettig start. Den mindre modellen KVM45 erbjuder ett luftflöde på 1 000 m3/h och passar ytor upp till 45 m2, medan ”storebror” KVM90 levererar hela 2 000 m3/h, och funkar för ytor upp till 90 m2. Värt att nämna är också LED-display, samt hjulförsett chassi och helintegrerat, ergonomiskt lyfthandtag för enkelt transport. Mer info hittar du på www.midhage.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.