https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Dammfri borrning

Smart teknik i Hiltis nya batteriborrhammare.
Dammfri  borrning

Slagenergi på 8,1 joule och slagfrekvens på 3 300 slag/min är förvisso starka papper när det kommer till batteridrivet, men med Hiltis nya batteriborrhammare TE 60-A36 SDS MAX är det lika mycket de smarta funktionerna som imponerar. Aktiv vridmomentskontroll (ATC) skyddar både användaren och verktyget om borren skulle fastna, aktiv vibrationsreducering (AVR) minskar vibrationer med upp till 50 procent och CPC borgar för kontinuerlig elförsörjning, oavsett om man borrar hål för infästning i betong eller för genomföringar. Kan man rent av koppla på en dammsugare också? Jodå, TE 60-A36 SDS MAX är såklart kompatibel med Hiltis M-klassade modell TE DRS-Y som ger en praktiskt taget helt dammfri borrning. 

Maskinen kommer även med Hilti Connect-appen för enkel och omedelbar access till data som serienummer, garantier, service- och reparationsschema samt instruktionsvideor.

Mer info och alla specs hittar du på www.hilti.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.