Dalux vill komma närmare sina svenska kunder

Dalux vill komma närmare sina svenska kunder

Nu etablerar sig Dalux i Sverige med kontor i Stockholm och Malmö. Dalux tillhandahåller bland annat appen Dalux Field, som integrerar 2D-ritningar och 3D-modeller för användning ute på bygget.

Dalux har även lösningar för bland annat avvikelserapportering, egenkontroller, skyddsronder, dokumenthantering och besiktning. Deras olika lösningar används på mer än 1 000 byggarbetsplatser runtom i landet, och för att komma närmare sina svenska kunder  väljer de nu att öppna kontor även här.

Från vänster: Malthe Slemming (Head of Sales and Marketing Nordics-Baltics), Amanda Solback (Student Marketing Assistant), Sören Westerberg (Senior Sales Executive), Viktoria Tindberg (Student Marketing Assistant), Janni Raundahl (Country Manager Sweden & Finland), Nina Lindén (Key Account Manager).

– Vi ser fram emot att komma ännu närmare våra svenska användare och intensifiera samarbetet med dem. Den svenska byggbranschen är riktigt duktig på att digitalisera genom goda processer. Ett bra exempel är de standarder organisationen BEAst utvecklar. Standarder som vi i Dalux har valt att inarbeta i vår lösning för det är den bästa vi kunde hitta i Europa, säger Nina Lindén, Key Account Manager för Dalux i Malmö.

Läs mer på www.dalux.com/sv

 

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.