Cyklonvarning

Ryggburen och mångsidig dammsugare från Milwaukee.
Cyklonvarning

Nej, nu är det hög tid att sluta släpa runt på tunga, nätdrivna maskiner när det ska städas på jobbet? Med Milwaukees nya ryggburna M18 FUEL-dammsugare rör du dig fritt över arbetsplatsen medan POWERSTATE-motorn med cyklonkonstruktion samlar upp gipsdamm, betongdamm, trä- och metallspån med en sugkraft på 1557 l/min. Maskinen är dessutom upp till tre gånger tystare än traditionella grovdammsugare.

Till skillnad mot den där praktikanten som chefen tvingade på dig kan M18 FBPV-0 kan tas med överallt på byggplatsen, och fungerar lika bra för punktstädning och slutstädning. Avtagbar sele med snabbfästen och integrerad krok gör att du kan hänga ifrån dig maskinen i princip överallt, till exempel på stegar och byggställningar. Dammbehållaren på 3,8 liter tömmer du på några sekunder med ett knapptryck, för minimala avbrott under arbetets gång. M18 FBPV-0 levereras med HEPA-filter, flexibel slang, teleskoprör, golvmunstycke, smalt munstycke och dammutsugsadapter. Batteri och laddare köper du separat.

 

Mer info och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER