Corner-Fit nos

Tre nya skruvautomater från SENCO
Corner-Fit nos

Från bygget till ritbordet. När nästa generation Duraspin skruvautomater skulle tas fram gick SENCO helt enkelt till proffsen och bad om deras input. Resultatet: tre stycken helt nya maskiner med smarta lösningar som avtagbart matarsystem, djupjustering med låsfunktion matning av skruv på returen, och byte mellan 1 600/2 500 rpm med ett enkelt knapptryck. De nya modellerna: Duraspin DS525-18V tar skruv mellan 25-55 mm och funkar för både gipsskivor och tyngre applikationer som stål, spånskiva och tralldäck. DS722-18V som tar skruv mellan 25–75 mm och är något av det perfekta All-round verktyget.

Duraspin 2.5 kommer Corner-Fit nos och SENCOs feed-on-return matarsystem vilket gör att skruven är i linje med bitset redan när du börjar försänkningen Läs mer på www.kyocera-senco.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.