CLAAS utökar TORION-serien med ny hjullastare 

CLAAS utökar TORION-serien med ny hjullastare 

Låt inte storleken lura dig. Att nykomlingen TORION 530 med sina 46 hk är minst i CLAAS populära TORION-serie betyder ingalunda att det saknas kapacitet, varken i form av muskler och funktionalitet. De kompakta yttre måtten till trots kan 530-modellen skryta med en räckvidd på 1,49 meter, en lyfthöjd på 2,83 meter, en tipplast på 3 000 kg och en maxhastighet på respektabla 20 km/h. 

Förarmiljön går inte av för hackor den heller. Vad sägs till exempel om kurvad vindruta med 360 graders sikt, hytt med värme/AC, luftfjädrad sits och färgdisplay? Som tillval kan taket även utrustas med LED- eller halogenlampor. Miljön då? Jodå, precis som de större syskonen i serien är TORION 530 utrustad med Stage V-motor som uppfyller rådande utsläppskrav. Läs mer på www.swedishagromachinery.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.