Cat i civila kläder

Cat – eller Caterpillar som företaget egentligen heter – är mest kända för sina arbetsfordon av olika slag. Men man ligger även bakom en del kläder och skor.
Cat i civila kläder

På senare år har man i samarbete med (läs: man har lånat ut sitt varumärke) Bullit Group även försett marknaden med smartphones. Och precis som Caterpillars fordon och kläder så är telefonerna förstås ”ruggade”, det vill säga de klarar en direkt oöm behandling utan problem. Senast ut i raden av telefoner är S52, som klarar militärstandarden MIL-STD 810G och därmed bland annat ska klara att tappas på ett betonggolv från 1,5 meters höjd utan att gå sönder. Under skalet är det mindre imponerande, med en Mediatek Helio P35-processor och 4 GB arbetsminne. Skärmen är inte heller något att telegrafera till morbror Henning om, då det handlar om en 5,65 tum stor (liten?) IPS-skärm med 1 440 x 720 pixlar. Priset ligger på 5 500 kronor. www.caterpillar.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.