https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Byggarens schweiziska armékniv.

Batteridrivet multiverktyg med genomtänkta tillbehör från Festool.
Byggarens  schweiziska  armékniv.

Utskärningar och sänksnitt i trä, laminat, plastmaterial och gipsskivor. Kapning av golvlister, bjälkar, dörrposter, rör, hård epoxi och cement- och betongfogar. Borttagning av fästmassa, lack, limrester, silikon, heltäckningsmattor och fönsterglas. Jobb för en hel maskinpark, inte sant? Nejdå, med Festools nya batteridrivna multiverktyg VECTURO OSC 18 är det fullt möjligt att få ovanstående arbetsuppgifter utförda, och mer därtill. Sätt an exakt på markeringen, orientera en styrskena, ställ in nedsänkningsdjupet exakt.

Sedan är det bara att (verktygslöst) montera sågblad och andra tillbehör på adaptern. Anti-vibrationssystem och tyst gång gör arbetet bekvämt, och med utsugstillbehören kan du även ansluta en dammsugare. VECTURO OSC 18 kommer med universalsågblad USB 78/32/Bi/OSC, men utan batteri och laddare.

Mer info hittar du på www.festool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.