https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Bryggare för byggare

Sladdlös kaffemaskin för 12V- och 18V-batterier från Makita.
Bryggare för byggare

”Snutkaffe eller finkaffe?” är en vanlig fråga när vi får besök på DMH-redaktionen? Med Makitas nya kaffemaskin kan du erbjuda både kollegor och externa fikagäster både varianterna – och dessutom från marknadens hårdaste maskin. DCM501 kan nämligen användas både med vanligt malet (snut)kaffe som mjuka komposterbara 60 mm (fin)kaffepoddar.

Lite sedvanliga verktygs-specs som påtår på det kanske? DCM501 drivs antingen av ett 12V- eller 18V-batteri, har ett återanvändbart och diskvänligt filter och löstagbar vattentank på 0,24 liter för enkel påfyllning. Maskinen är även utrustad med ett skyddssystem som stänger av kaffemaskinen om det inte finns tillräckligt med vatten i tanken, och är fullt bakåtkompatibel med alla Makitas tidigare 12V- och 18V-kaffebryggare … eller vänta, stryk det sista.

Mer info hittar du på www.makita.se

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.