Bra vibrationer

Bra vibrationer

Att jobba med bilningshammare mer än åtta timmar per dag är sannerligen ingen picknick – om du inte råkar ha en av Milwaukees nya, lätta och lågvibrerande bilningshammare i dina händer. K 2500 H och K 2000 H är perfekta för ett stort antal olika tillämpningar såsom asfaltskärning, dikesarbeten, pumpinstallationer, fundamentförstärkningar, vattentätning, stampning, förankringsarbeten samt väg- och trottoarupptagning. 

K 2500 H är konstruerad för de tuffaste rivningsarbetena och levererar 64J slagenergi samtidigt som vibrationerna ligger på otroligt låga 4,9 m/s2 – ett av de lägsta värden som uppmätts i 25-kilosklassen. För den lättare K 2000 H ligger vibrationerna ännu lägre (4,7 m/2). Båda de nya bilningshammarna är också utrustade med systemet Milwaukee Floating Body AVS som gör att användaren kan luta sig på maskinen utan att känna vibrationerna, vilket gör arbetet betydligt mindre slitsamt. Läs mer på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.