Boverket har förklarat krig

Nya regler för stomskydd hotar mögelstammen. Senaste nytt från Boverket är att stomskydd bör användas till alla typer av fasadbeklädnader på lättregelkonstruktioner, och därmed basta.
Boverket har förklarat krig

Senaste nytt från Boverket är att stomskydd bör användas till alla typer av fasadbeklädnader på lättregelkonstruktioner, och därmed basta. Detta som en enkel åtgärd för att förebygga fukt- och mögelskador, vilka årligen kostar samhället så mycket att vi, om dessa pengar bara kunde sparas, skulle kunna ta våra skatteåterbäringar över gränsen till det västliga grannlandet, köpa sprit på deras systembolag, köra runt och tuta på gatorna med några överförfriskade kamrater hängande ut genom rutorna och dränera matvarubutikerna på begärliga basvaror, etc. De nya byggreglerna trädde i kraft den förste juli. Sto Scandinavias StoGuard är ett system som uppfyller de nya reglerna: En vattenburen produkt som appliceras på stommens vindskyddsskiva med pensel eller roller, och blir fullständigt luft- och vattentät samtidigt som den håller sig ångöppen för att torka ut byggfukten. Läs mer hos boverket.se

SKRIVEN AV
Niklas Natt och Dag
Värnpliktig fänrik, filosofie kandidat, kuverteringsmaskinsoperatör (nattskift), reporter, redaktör, seniorredaktör, chefredaktör, frilans, konsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >