Bostik utvidgar premiumserie med ny polyuretanfogmassa

Bostik utvidgar premiumserie med ny polyuretanfogmassa

P590 SEAL’N’FLEX ONE PLUS är namnet på Bostiks senaste tillskott till premiumserien SMART PRO. En lågmodulär elastisk polyuretanfogmassa handlar det om, som härdar under påverkan av fukt och skapar en hållbar, bubbelfri och extremt elastisk fog med över 1 000 procents töjning vid brott.

Perfekt för alla typer av anslutnings- och expansionsfogar av vanliga byggmaterial som till exempel betong, trä, metall, aluminium, murverk, natursten, granit och marmor – och tuffa miljöer med olja, kemikalier och syror.

P590 SEAL’N’FLEX ONE PLUS har en härdningstid på 24 timmar (vid 3 mm), en tillämpningstemperatur på 5–40 grader C och en draghållfasthet på 1,20 N/mm2. Kommer i förpackningar om 600 ml-förpackning, och finns att beställa i färgerna marmorvit, betonggrå, grå, antracit, brun och beige.

Mer info om produkten finns på www.bostik.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.