Bostik utökar sitt SMART PRO-sortiment

Bostik utökar sitt SMART PRO-sortiment

Läste du vårt stora tema om lim i årets första nummer av DMH? En serie produkter som inte hunnit lanseras när den texten författades, är de här nytillskotten i Bostiks SMART PRO-sortiment.

Bland de nya produkterna hittar vi bland annat tre nya akrylbaserade fogmassor: H750 SEAL’N’BOND är en certifierad universalprodukt för tätning och limning. A990 PREMIUM ACRYLIC, som kan målas över flesta vattenbaserade och syntetiska färger, ger perfekt vidhäftning utan primer. A920 EXPRESS MORTAR är särskilt framtagen för lagning av murfogar inomhus och utomhus. Nytt i samma serie är även två hybridfogmassor, två fogskum och ett stenlim. 

De nya SMART PRO-produkterna kommer antingen som 290–300 ml patroner samt 600 ml korvar av minst 30 procent återvunnen plast, och uppfyller såklart även branschens miljökrav gällande skadliga emissioner och lösningsmedel.

Läs mer på www.bostik.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.