Bosch rullar ut två nya sticksågar

Bosch rullar ut två nya sticksågar

Barrel grip eller bow handel grip? Med Bosch två nya sladdlösa 18V-sticksågar, GST 18V-155 SC Professional och GST 18V-155 BC Professional är det bara att välja. Oavsett vilken du föredrar kommer du att gå hem med ett riktigt fint verktyg för jobb som kräver både hastighet och precision – utskärningar i bänkskivor till exempel.

Obelastad sågfrekvens: 800–3 800 slag/minut. Sågdjup i trä/aluminium/stål: 155, 20, 10 mm. Nytt för sågarna är också att de, för första gången faktiskt, kommer med ett användargränssnitt – en interaktiv display, som dessutom kan anpassas individuellt via Bosch tillhörande app Toolbox. Via gränssnittet kan du till exempel spara den inställda hastigheten för sågning av olika material, eller finjustera inställningarna för funktioner som mjukstarta eller Adaptive Speed Control.

Och självklart går det även bra att ansluta en våt- eller torrdammsugare, GAS 18V-10 L Professional till exempel.

Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.