Bosch lanserar ny FlexiClick-borrskruvdragare

Bosch lanserar ny FlexiClick-borrskruvdragare

Borrning nära kanter, i trånga hörn och andra notoriskt svåråtkomliga utrymmen som exempelvis underskåp i köket. Ja, till och med hammarborrning i betong. Med Bosch senaste FlexiClick-borrskruvdragare GSR 18V-90 FC Professional, som är 4 mm kortare än föregångaren, har du inte bara ett av marknadens mest mångsidiga handverktyg i dagsläget – utan även ett riktigt kraftpaket, sett till den kompakta storleken.

GSR 18V-90 FC Professional har ett mjukt/hårt vridmoment 36/64 Nm, en rotationshastighet på upp till 2 100 varv/min, och kommer med funktionalitet som precisionskoppling och KickBack Control.

Lägg en trevlig uppsättning av off-set-, rätvinkel- och rotationshammartillbehör till detta, och du har ett riktigt fint alternativ för dig som jobbar som hantverkare, köksmontörer, möbelbyggare, elektriker och rörmokare. 

Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.