Bosch lanserar kraftfull borrhammare med smart dammutsug

Bosch lanserar kraftfull borrhammare med smart dammutsug

Med specs som slagenergi: 1,9 J, slagfrekvens: upp till 4 675 slag/min och en verktygsvikt som stannar på 2,3 kg inklusive batteriet, så fattar ni ju att detta handlar om en riktigt kompakt och kraftfull borrhammare. Med det vi gillar mest med nya GBH 18V-22 Professional är trots allt att maskinen kommer med ett nytt dammutsug, GDE 18V-12, med en transparent dammbehållare som drivs av verktygsbatteriet. 

Fördelarna är uppenbara. Inte bara kan du arbete i princip dammfritt. Utformningen av dammutsuget gör också att borrhammarens tyngdpunkt förblir i linje med användarens hand/arm, vilket betydligt minskar tröttheten och belastningen på kroppens leder – särskilt vid arbete över huvudhöjd. Tömning av behållaren går dessutom snabbt, då dammsugaren inte behöver lossas från borrhammaren. 

Läs mer på www.bosch-professional.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.