Borrhammare med aktiv vibrationsdämpning 

Borrhammare med aktiv vibrationsdämpning 

Det händer grejer på Bosch 18V-plattform just nu, den saken är säker. Kolla bara på den här pjäsen. Med en slagenergi på 3,4 joule är nya GBH 18V-28 DC Professional inte bara 10 procent starkare än motsvarande nätanslutna verktyg, den är också den mest kraftfulla batteridrivna produkten med D-handtag i klassen. 

Med all den kraften är det såklart också viktigt att säkerheten är på samma nivå. Och även här måste man säga att Bosch gjort jobbet. Som exempel är GBH 18V-28 DC Professional det enda verktyget i klassen som kommer med aktiv vibrationsdämpning och KickBack Control som stänger av motorn på en bråkdels sekund vid oväntade stopp. Till borrhammaren har också en särskild, endast 800 gram tung, dammsugare plockats fram. GDE 28 D Professional heter den. Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.