https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Borra, bila och skruva gips

Kompakt kombihammare + gipsautomat med Push drive-läge från Makita.
Borra, bila och skruva gips

Precis som Sveriges ekorrar och skator bygger sina förråd av kottar och nötter, kan även du nu hamstra batteridrivet inför vintern, i alla fall i den takt som Makita har bombat ut 18V-verktyg under hösten. 

DHR182 är en lätt, kompakt och mångsidig 18V kombihammare som trots sin storlek levererar tre driftsätt: hammarborrning, borrning och bilning – plus ett gäng smarta funktioner som antivibrationsteknik och AWS-kompatibilitet med möjlighet att ansluta dammsugare trådlöst via Bluetooth. DHR182 väger in på nätta 3,6 kg med dammsugartillsats, och kapaciteten för betong är 18 mm. 

Eller vad sägs om en innovativ gipsautomat? Nya 18V-maskinen DFS452 kommer med ett Push drive-läge som gör att motorn startar först när skruven kommer i kontakt med arbetsytan, vilket både sparar på batteriet, minskar ljudnivån och ökar säkerheten. Det finns dessutom en låsningsknapp för kontinuerlig skruvdragning att tillgå. Levereras naken eller med två stycken 5,0 Ah batterier och snabbladdare, beroende på hur mycket du vill hamstra. Läs mer på www.makita.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.