Börja året med STIHL

Börja året med STIHL

Vart nyårsfirandet inte som du tänkt dig (det här året heller)? Ingen fara. Du som inte lyckades börja 2023 med stil, kan fortfarande göra det med STIHL.

För kolla här: Inför vårens projekt finns tre helt nya, batteridrivna 36V-motorsågar för trädgård, skog eller olika slags jobb på bygget, att tillgå. STIHL MSA 160 C-B, STIHL MSA 200 C-B och STIHL MSA 220 C-B. Där har du de tre modellerna, som samtliga kommer med genomtänkta detaljer som oljetank med transparent fönster, verktygslösa kedjespänning, gasspärr på ovansidan av det bakre handtaget (perfekt för kvistning) samt kedjehastigheter på 14, 16 respektive 24 m/s.

Den mest kraftfulla av sågarna, STIHL MSA 220 C-B, är dessutom utrustad med STIHL:s nya svärd L04 samt den nya kedjan PS3 PRO, som är mindre känslig för matningstryck. Med batterier AP 300 S ligger drifttiden på 40–62 min, beroende på modell. Alla de tre modellerna lanseras officiellt i februari 2023.

Läs mer på www.stihl.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.