Bli en av oss!

DMH - Den Moderna Hantverkaren växer så det knakar och under nästa år ökar vi tempot ytterligare. För att vi ska kunna tillgodose våra läsare med branschens senaste nyheter och bästa reportage söker vi nu nya kompetenta skribenter.
Bli en av oss!

 

Du är en person med kunskaper om hantverksbranschen men känner du även till verkstadsbranschen ellergrönytebranschen är det ett plus då du kan få skriva för fler av våra tidningar. Du känner dig trygg med både penna och kamera som redskap, och eftersom webben kommer att vara en viktig del av DMH är det en fördel om du har erfarenhet av till exempel WordPress.

Vi kan vi garantera dig ett attraktivt och omväxlande arbete med branschens bästa arbetstider. Våra fräscha lokaler ligger i Solna Business Park, tre minuter från Sundbybergs centrum med närhet till pendeltåg, tunnelbana, spårvagn och bussar.

Välkommen till ett glatt gäng som ser humor och skratt som en viktig del av vardagen!

För att söka tjänsten eller om du har några frågor kontakta:

Rickard Carlsson
rickard.carlsson@dmh.nu
070-482 13 27


Projektmedia är ett förlag som ger ut DMH – Den Moderna Hantverkaren, DMV – Den Moderna Verkstaden, DMG–Den Moderna Grönytan samt tidningen IT.Branschen. DMH vänder sig främst till företagare inom hantverkssektorn, DMV skriver för svenska fordonsverkstäder, DMG skriver för grönyteproffs och IT.Branschen är en tidning för Sveriges alla IT-återförsäljare.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER