Blända kollegorna med nya paltor

Äntligen sommar, denna årstid där man kan slita av sig alla kläder och hopsa barfota över bygget, såvida man inte bryr sig om allmänt åtal och fötter fulla med spik. Vi har plockat ut några godbitar från vår stora stilguide i senaste numret av DMH (4/2015).
Blända kollegorna med nya paltor

Blåkläder: Sommarjacka Cordura Denim

Det må se ut som en vanlig jeansjacka, men precis såsom den köttätande orkidé som medelst kamouflage lockar till sig intet ont anande flugor är det i själva verket något helt annat: En förstärkt jeansjacka, vars Cordurafibrer gör tyget avsevärt mycket mer motståndskraftigt mot allsköns våld. Kommer plaggtvättat för en lätt patinerad framtoning.
Material: 88% bomull, 12% Cordura (375 g/m2). Pris: 899 kr.

Blaklader_jacka_denim_405911408999

Fristads Kansas: 2077 NAS Dambyxa

Byxor för tjejer kan du bära som ett åskådliggörande av feministiskt ställningstagande, som protest mot att tjejer tydligen inte ska bära samma byxor som män, för den fina passformens skull, för färgen eller helt enkelt för att skyla underkroppen. Helt upp till dig. Finns i fyra färger, alla med gängse hantverkarfunktioner.

Material: 100% bomull (275 g/m2). Förstärkningar av Cordura. Pris: 595 kr.

Fristads Kansas byxa 2077 NAS dam rosa

L.Brador: 6001PS

Följsam tröja med fyrvägsstretch och god passform, vilka tillsammans samverkar för ett fullgott rörelsemönster även vid krävande applikationer. Andningsfunktion förpassar tallrikarna under armarna till diskmaskinen illa kvickt.

Material: 87% polyester, 23% spandex. Pris: 423 kr.

LBRADOR_6001PS

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.