https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Billigt, träigt och rivigt – Mässorna du inte får missa!

Prevex Hantverksmässa, Trä & teknik samt Demcon
Billigt, träigt och rivigt – Mässorna du inte får missa!

28-29 augusti, Prevex Hantverksmässa, Åbo Badmintonhall, Mölndal
www.prevex.se
Vill du fynda maskiner, verktyg, skor och annat hantverksrelaterat? Då lovar Prevex att du hittar de allra bästa priserna på deras hantverksmässa. Köp en biljett med inkluderad skottkärra och fynda, fynda, fynda i dagarna tvenne. Fyra dussin utställare ska enligt uppgift finnas på plats.

2-5 september, Trä & teknik, Svenska mässan, Göteborg
www.svenskamassan.se/sites/tra-teknik/
Trä i alla dess former är fokus när den nordiska träbranschen pinnar (höhö!) sig dit för att mötas, göra affärer och presentera nyheter. Har du intresse av material, ytbehandlingar, maskiner, snickeri eller annat trärelaterat är det här mässan att besöka. Det bjuds också på seminarier och demonstrationer.

4-5 september, Demcon, InfraCity, Upplands Väsby
http://www.pdworld.com/demoleringspriset/
Brinner du för demolering? Missa inte världens största nischmässa för branschen, Demcon rivningsmässa, som för tredje gången rivs av (höhö!) den 4-5 september i InfraCity norr om Stockholm. På Demcon kan du hitta produkter för rivning, betonghåltagning, återvinning, vattenbilning, slipning och av betonggolv, hantering av damm och slam med mera. Den praktiskt lagde kan testa maskinerna utomhus.

På kvällen 3 september kommer det svenska demoleringspriset att delas ut i ett tiotal kategorier.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.