Betonggiraff från Flex

Betonggiraff från Flex

Att en fullvuxen afrikansk giraff kan bli upp mot fem och en halv meter hög är förvisso imponerande. Men vilken nytta har du av de där kreaturen när väggar, tak och andra stora ytor ska slipas? Precis, ingen alls. 

Den här betydligt mer användbara giraffen från FLEX levererar en effekt på 1 010 Watt, ett varvtalsintervall på 5 800–8 700 varv/min och kommer med en ”Turbo-Jet”-slipskål med diamantsegment för jämnare avverkning. Någon slagpåse när det kommer till räckvidden är den inte heller, inte ens jämfört med sin afrikanska namne. Med det lättmonterade förlängningsröret kan du nämligen bearbeta ytor på 3,40 meters höjd. Låg ljudnivå, bra balans och riktigt trevliga värden för vibrationer (< 2,5 m/s2) är andra egenskaper vi gillar. GDE10 är produktnamnet du ska lägga på minnet. Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.