https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Besegra bulten – batteridrivet från Milwaukee

Besegra bulten – batteridrivet från Milwaukee

Alla som i sitt arbete hanterar bultar har väl historier om tillfällen där en vanlig lossning eskalerat till en personlig uppgörelse mellan man och bult. Med ett verktyg som Milwaukees batteridrivna mutterdragare ONEFHIWF1D-121C kommer du gissningsvis att ha betydligt färre sådana historier att berätta. Med ett vridmoment på 2 576 Nm, ett lossningsvridmoment och fyra driftlägen är du rustad för att du hantera även svårt korrigerade bultar upp till storlek M42. 

Värt att nämna är också avtagbart och justerbart sidohandtag i 360 grader, tre LED-lampor och ONE-KEY-funktionalitet som bland annat kan stoppa verktyget automatiskt inom momentområdet 475–610 Nm för att förhindra att muttern dras för hårt. FHIWF1D-121C levereras med 12,0 Ah-batteri, snabbladdare, verktygsfritt justerbart handtag samt ring för verktygslina och väska. Mer info och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.