https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Beijers nya byggvaruhus i Växjö slår upp portarna

Byggvaruhuset har en yta på cirka 15 000 kvm
Beijers nya byggvaruhus i Växjö slår upp portarna

Beijer Byggmaterials nya byggvaruhus i Växjö har nu öppnat intill handels- och köpcentret Grand Samarkand.
– Vi har under en längre tid letat efter en passande tomt för den här ometableringen och det känns fantastiskt att vi nu slår upp portarna, säger Patrik Sunnegårdh, filialchef på Beijer Växjö.

Beijer Byggmaterials nya lokaler på Ljungadalsgatan 4 A är en efterlängtad ometablering och innebär att man nu kan välkomna sina kunder till ett välsorterat och toppmodernt byggvaruhus med ett effektivt flöde.

– Vi har en fantastisk tillväxt i ryggen och genom att flytta in i toppmoderna lokaler kan vi attrahera proffskunder såväl som privatkunder och fortsätta utveckla vårt kunderbjudande samt vara en konkurrenskraftig helhetsleverantör, säger Patrik Sunnegårdh, filialchef på Beijer Växjö i ett pressmeddelande. På Beijer har vi alltid kunden i fokus och den ökade efterfrågan för bygglogistik har gjort vår gamla kostym för liten. Flytten till våra nya lokaler är ett naturligt steg för att möta kunden.


Beijer Växjö
Patrik Sunnegårdh, filialchef på Beijer Växjö.

Den totala ytan för det nya byggvaruhuset är på cirka 15 000 kvm. Butiksytan består av 2 000 kvm samt en välplanerad drive-in. Logistik- och godsmottagningen är separerad från tillhörande drive-in, som ska ge ett effektivt flöde.

Beijers verksamhet i Växjö har de senaste åren lyckats driva och attrahera den lokala marknaden. Med det nya byggvaruhuset hoppas Beijer kunna växla upp ytterligare.

– Vi har under en längre tid letat efter en passande tomt för den här ometableringen och det känns fantastiskt att vi nu slår upp portarna. Vårt fokus har hela tiden varit läget, och ett bättre läge för ett byggvaruhus hittar man inte i Växjö. Vi kan nu skapa ett helt annat värde för våra kunder med ett bredare sortiment- och tjänsteutbud, samtidigt som vi också har förbättrat tillgängligheten för hämtande kunder, säger Thomas Sandin, regionchef på Beijer Byggmaterial.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.