Beckers lanserar AR-baserad kulörväljare

Beckers lanserar AR-baserad kulörväljare

Att välja rätt kulör till målningsprojekt kan vara ett tidsödande projekt. Utbudet är stort, och ofta är det svårt att föreställa sig hur en viss produkt kommer att se ut när den väl är uppmålad. Betydligt enklare blir det med Beckers nya, AR-baserade Easy Colour App i telefonen.

Så här funkar det: Med appen installerad håller du bara upp telefonens kamera mot fasaden eller väggen i rummet (Yes, appen fungerar både utomhus och inomhus) och väljer därefter önskad kulör. Kulören kommer sedan att ”målas upp” på ytan direkt i appen.

Var inte den ljusgröna tonen vad du tänkte dig? Eller funkar den inte med listerna? Inga problem, bara att testa nästa. En smart funktion är också möjligheten att plocka fram en färgpalett över de kulörer som redan finns på väggarna, och sedan få förslag på kulörer som harmonierar dessa.

Beckers Easy Colour App är helt gratis och finns att hämta ned på de vanliga ställena, App Store och Google Play till exempel.

Läs mer på www.beckers.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.