Bättre synlighet

Batteridrivna gröna lasrar från Geo Fennel
Bättre synlighet

Grön laser är inte bara mer ”Jedi” än röd laser, den är också upp till fyra gånger mer synlig för blotta ögat. Jobbar du i miljöer där visibilitet är en faktor? Kanske vill du bara slippa mottagaren? Då kan definitivt någon av de här batteridrivna nytillskotten från Geo Fennel vara en bra start på året. Geo6-XR Green till att börja med är en IP54-klassad självnivellerande 360 graders 3-linjelaser med pulsfunktion, låsfunktion för manuell mätning och en noggrannhet på +/-2 mm/10 m som vid användning ger sex stycken laserkryss genom att linjerna korsar varandra 90 grader mot tak, väggar och golv.

GeoSpider Green är en IP52-klassad golvlaser med roterbart huvud, justerskruv för precisionsinställning och individuellt höjdjusterbara ben med en noggrannhet på +/-3 mm/10 m som visar två stycken 90 graders vinklar mot varandra. Båda lasrarna har en räckvidd på cirka 40 meter och en drifttid på upp till 5 timmar. Läs mer på www.tebo.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.