Bättre sikt, större motor

Redskapsbärare med nya tekniska lösningar från Wille
Bättre sikt, större motor

Den populära redskapsbäraren Wille genomgår ett generationsbyte, och den här gången är det deras 400-serie som står i fokus. 465 blir till 475. Med helt nya Wille 475 kommer inte bara en ny snygg design, utan massor av tekniska lösningar för att ytterligare öka användarvänligheten. Med sina 3 550kg landar nya Wille 475 storleksmässigt precis i mitten av Willes utbud av redskapsbärare.

Tack vare de böjda fram- och bakrutorna, dörren av glas och instrumentpanelen med låg bygghöjd, är sikten från panoramahytten ännu bättre än hos föregångaren. Maxhastigheten är som tidigare 40km/h, men numera har den också en väldigt finurlig farthållare som funkar ungefär som på en personbil. Andra förbättringar inkluderar en ny Kohler-dieselmotor på 55 kW med partikelfilter som uppfyller kraven enligt utsläppsklassen Steg 5.

Mer info finns på www.willemachines.com/sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.