Bättre ljus, bättre jobb

Nya laddningsbara ficklampor från Milwaukee
Bättre ljus, bättre jobb

Att det numera i princip är mörkt vid lunchtid är inte bara deprimerande. Det ställer också högre krav på vettig arbetsbelysning. Och för dig som inte har lust och/eller möjlighet att släpa på någonting stationärt kan de här två laddningsbara och IP67-klassade ficklamporna från Milwaukee mycket väl vara vad du letar efter.

Kompakta L4 FMLED-201 levererar 800 lumen, en ljusdistans på 150 meter och kommer med två förvalda inställningar. ”Storebror” L4 TMLED-20, som även kan skryta med vridbart huvud, har en multifunktionell strömknapp, tre förvalda inställningar och skickar ut 1 100 lumen för en ljusdistans på hela 175 meter. Båda modellerna använder Milwaukees (medföljande) 2,0 Ah-batteri, och drifttiderna ligger på 11,5 (L4 FMLED-201) respektive 13 timmar (L4 TMLED-20).

Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.