Batteridrivna värmejackor med smarta funktioner

Batteridrivna värmejackor med smarta funktioner

Skyll dig själv, du som går där och fryser på arbetsplatsen. Det är ju inte så att det saknas alternativ för att kunna jobba komfortabelt även när kvicksilvret dyker under nollan. Ett av de senaste, och mest effektiva när det kommer till att hålla värmen (och i slutändan humöret) på acceptabel nivå är den här batteridrivna kollektionen från FLEX – en samling riktigt bekväma plagg i fleece och softshell som kommer i både herr-, dam- och unisexmodeller. 

Utöver själva värmefunktionen, som kan ställas i flera steg (inklusive en ”Quick heat”-inställning) bjuder plaggen också på genomtänkta funktioner som miljövänligt (OEKO-TEX standard 100), andningsaktivt och vind/vatten-avvisande material, avtagbara huvor, dragkedjeförsedda fickor samt batteriadapter med USB-port för laddning av mobilen eller andra enheter. Batteri till samtliga plagg säljs separat. 

Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.