Batteridriven våt- och torrdammsugare med hög prestanda

Batteridriven våt- och torrdammsugare med hög prestanda

Jaså, Milwaukee? Med formuleringar som ”M18 FUEL 23 liters våt-/torrdammsugaren [M18 F2VC23L-0] utklassar likvärdiga nätdrivna våt-/torrdammsugare” är onekligen handsken kastad till konkurrenterna. Men visst är det också en riktigt fin maskin de plockat fram.

Här pratar vi om en luftvolym på 3 086 liter/min, en drifttid upp till 49 minuter (motsvarande 545 kvadratmeter) med dubbla 12,0 Ah-batterier och ett högeffektivt HEPA H13-filtret som samlar upp 99,97 procent av de luftburna partiklarna ned till 0,3 mikrometer – det verkligt farliga dammet, det vill säga. 

En riktigt robust maskin är det dessutom, från hjul, slangar och armerade hjulfästen till den kross- och vridbeständiga, tvådelade slangkonstruktionen – en lösning som också gör att slangen inte viks eller kärvar under arbetet. Vikt med batterier: 14,9 kg.

Bland tillbehören kan nämnas våt- och torrfilter samt fleecefilterpåsar. Mer info och demonstrationsfilmer finns på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.