Batteridriven tigersåg med hög prestanda

Batteridriven tigersåg med hög prestanda

Universell sågning av skivmaterial, gipsskivor och stommar vid ombyggnad och rivning. Genombrott i tak och väggar. Urtag i fönster- och dörramar. Kapning av läktbrädor, träbalkar eller matall- och plaströr. Hos Festools nya, robusta 18V tigersåg RSC 18 EB-Basic är användningsområdet bredare än Hasse Anderssons skånska dialekt efter några hemkokta snapsar vid påskbordet. 

Lite av en game changer för många är säkerligen också den tillkopplingsbara och ack så effektiva pendelrörelsen som överför alla kraft till sågbladet, snarare än till armarna, och gör det lättare att hålla arbetstempot uppe.

Sågdjup trä: 230 mm. Sågdjup i metallrör eller profiler: 175 mm. Värt att nämna är också integrerat LED-ljus, mjukstart och vridbart sågblad (180 grader) – perfekt när du behöver såga ända fram till väggen, taket eller golvet. Och såklart, den medföljande utsugsanordningen som gör att du kan jobba i princip dammfritt. 

Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.