Batteridriven plattlyft med 66 kg lyftkraft

Batteridriven plattlyft med 66 kg lyftkraft

66 kg lyftkraft horisontellt och vertikalt. Det är antagligen mer än vad du kan skryta med på gymmet, om du nu hittat dit efter pandemin. Med Grabos nya, batteridrivna plattlyft Ottovac skapar du ett mäktigt undertryck med en knapptryckning, och kan därefter gå loss på de flesta släta material som kakel, klinker, granitkeramik, glas och metall. “Heavy lifting made easy”, som Grabo själva uttrycker det. 

Undertrycket övervakas visuellt via en tydlig vakuummanometer. Ottovac är också utrustad med en smart trycksensor. Skulle vakuumnivån av någon anledning sjunka under -55 kPa startas pumpen automatiskt tills trycket är återställt.

En annan fördel är att undertrycket behålls även vid batteribyte. Levereras med en praktisk förvaringsväska och fyra stycken AA-batterier. Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.