Batteridriven nibblare med variabel hastighet

Batteridriven nibblare med variabel hastighet

Med fotbolls-VM i full swing, och överbetalda divor viker ned sig till höger och vänster i närkamperna, är det svårt att inte bli nostalgisk av blotta tanken på legendariska benknäckare som Vinnie Jones, Roy Keane och Stefan Schwarz och deras snabba, kraftfulla kapningar. 

Vilken tur då att du fortfarande kan uppleva just snabba, kraftfulla kapningar på jobbet. Säg hej till Milwaukees nya M12 FUEL-nibblare FNB16-402X – en maskin som kommer med variabel hastighet från 1 400–2 200slag/min, kapacitet för stål/rostfritt/aluminium på 1,6/1,2/2,1 mm samt tillräckligt med batterikraft för att kapa upp till 50 meter 1,2 mm tjock galvaniserad plåt på en laddning.

Komplettera med en uppsamlingspåse, och/eller en praktisk förlängare med vilken du kan bearbeta takplåt utan att verktygets baksida begränsar snittet. Levereras med dubbla 4.0 Ah-batterier, C12 C-laddare och HD-box.

Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukee.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.