Batteridriven kap- och gersåg 

Batteridriven kap- och gersåg 

Dubbelpelarstyrning för exakta och friktionsfria kapsnitt utan skakningar och/eller vibrationer. Geringsvinkel på upp till 60 grader. Lutningsvinkel på upp till 47 grader på båda sidor och ett dubbelbatterisystem som räcker hela dagen.

Vad mer kan egentligen begäras av en modern kap- och gersåg? Låg vikt kanske? Ett stort sortiment av sågklingor för alla material och varvtal kanske? Möjlighet att jobba i princip dammfritt?
Perfekt, då har Festool maskinen för dig. 

Nya KAPEX KSC 60 EB bjuder dessutom på smarta funktioner som till exempel varvtalsförval, smygvinkel för överföring av inner- och yttervinklar, spärrlägen för förinställda vinklar, integrerat bajonettlås, antistatfunktion, snabbroms, integrerat bajonettlås, LED-belysning för visning av snittlinjen samt ett smart och ergonomiskt arbets- och transportstativ.
Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.