Batteridriven, direktuppkopplad koldioxidmätare

Batteridriven, direktuppkopplad koldioxidmätare

Det finns två huvudsakliga orsaker att mäta C02-halten i slutna utrymmen. Dels som en indikator för luftkvaliteten i kontor, skolor, träningsanläggningar och andra lokaler där många människor vistas. Dels för att säkerställa att värdena inte ligger på hälsovådliga nivåer i industriella miljöer. 

Båda dessa mätningar kan du göra med den här batteridrivna, direktuppkopplade nyheten från Celsicom som utöver koldioxidnivåer även håller koll på parametrar som lufttryck, temperatur och fukt, och skickar värdena i realtid direkt till mobilen – och det utan vare sig basstationer eller gateways.

En stor fördel med THC600 är att mätaren använder en licensierad frekvens enbart avsedd för NB-IoT i Telias mobilnät vilket innebär en bättre täckning med minimal risk för störningar. Läs mer på www.nordtec.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.