Batteridriven byggstrålkastare – med upp till 4 000 lumen

Batteridriven byggstrålkastare – med upp till 4 000 lumen

Du behöver ljus på arbetsplatsen? Du har inte tillgång till ström? Då har FLEX arbetslampan för dig. TL4000, som den här 18V-modeller heter, är en kraftfull och mångsidig byggstrålkastare med multifunktionsmanöverpanel och batteriindikator som kommer med tre stycken paneler som tillsammans erbjuder tre ljusstyrkor: 1 000, 2 000 och 4 000 lumen. 

Tre rotationsaxlar, stativ med trebensfot som kan justeras fritt mellan 110–220 cm och möjlighet att vinkla lampan 180 grader ger närmast obegränsade möjligheter att placera belysningsvinkeln fritt efter vad applikationen kräver. Alternativt kan belysningen även hängas på krokar.

En smart detalj är också den extra på/av-knappen, som ger möjlighet att manövrera lampan bekvämt över handtagspositionen på stativet. TL4000 laddas via USB-C, och kan vid behov även drivas via en vanlig anslutningskabel. 

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.