Bärbar belysning med fyra ljuspaneler

Bärbar belysning med fyra ljuspaneler

Om Transformers ledare Optimus Prime skulle ta formen av en arbetsbelysning istället för den där trötta semitrucken när Autobotarna inte behöver hans tjänster, då skulle EGO POWER:s första bärbara panelbelysning med diffuserade, vikbara paneler, LT1000E, vara det uppenbara alternativet.

Förutom det uppenbara, att belysningen enkelt kan fällas ihop till en ultrakompakt ”kub” med fäste och integrerat bärhandtag för smidig transport och förvaring, erbjuder LT1000E även sex stycken ljusstyrkor (inklusive ett ”boostläge” som bombar ut 10 000 lumen vid behov) och en drifttid på upp till 36 timmar, USB-A port för laddning av dina mobila enheter och en väderbeständig konstruktion som klarar temperaturer från –15 till 40 grader C.

Vikt exklusive batteri: 4,3 kg. LT1000E är såklart också kompatibel med hela EGO POWER:s serie ARC LITIUM-batterier. Läs mer på www.gronaverktyg.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.